Toimitilamuutokset

Luomalla viihtyisiä ja toimivia tiloja yrityksesi menestyy. Toimitilojen merkitys on suuri, sillä ne heijastavat yrityksesi kuvaa ja viestiä ulospäin.

Lisätietoja antaa

Mika Kelovuo

Liiketoimintajohtaja
040 750 6811mika.kelovuo@ip-heikkila.fi

Haluat varmasti, että toimitilanne ovat juuri teidän näköisenne ja välittävät haluamianne arvoja ja tunnelmaa.

Viihtyisyys - avain henkilöstön tyytyväisyyteen

Toimistot ovat työntekijöiden työpaikkoja, joissa he viettävät suuren osan päivästään. Viihtyisät ja mukavat tilat ovat avainasemassa, kun pyritään tyytyväiseen henkilöstöön. Mikäli työntekijät viihtyvät työympäristössään, se heijastuu myönteisesti heidän motivaatioonsa ja työn laatuun. Viihtyisässä ympäristössä työntekijät voivat paremmin, mikä edistää myös heidän terveyttään ja hyvinvointiaan. Lisäksi viihtyisät toimitilat voivat houkutella uusia osaajia yritykseesi ja parantaa työnantajamielikuvaa.

Asiakaskokemus ja yrityksen käyntikortti

Kuvittele, että toimistollasi vieraileva asiakas saa mieleenpainuvan elämyksen. Ehkä tilanne onkin hieman erilainen kuin perinteisessä toimistossa, ja asiakas tuntee olonsa erityisen tervetulleeksi. Tällainen elämys voi jättää positiivisen muistijäljen ja auttaa asiakasta muistamaan yrityksesi jatkossa. Vierailevien asiakkaiden hyvä kokemus voi myös vahvistaa ja parantaa asiakassuhdetta. Siksi toimitilamuutosten suunnittelussa ja toteutuksessa kannattaa ottaa huomioon asiakaskokemus ja pyrkiä luomaan ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia tiloja.

Myymälät ja ravintolat: Toimivuus ja asiakaskokemus kohdallaan

Myymälät ja ravintolat ovat erityisiä tiloja, joissa toimivuus ja asiakaskokemus ovat ensisijaisen tärkeitä. Asiakkaiden on helppo liikkua ja löytää etsimänsä tuotteet myymälätiloissasi, mikä parantaa asiakastyytyväisyyttä. Ravintolatiloissa elämyksellisyys ja toiminnallisuus sekä asiakkaan, että henkilökunnan puolesta on oltava toimivat. Huolella suunnitellut tilat houkuttelevat asiakkaitanne palaamaan asioimaan kanssanne.


Hyödyt toimitilamuutoksista:

  • Viihtyisyys: Viihtyisät tilat edistävät henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia, mikä vaikuttaa positiivisesti motivaatioon ja työn laatuun.
  • Positiivinen asiakaskokemus: Ainutlaatuiset ja mieleenpainuvat toimitilat voivat luoda positiivisen muistijäljen asiakkaille, parantaa yrityksen mielikuvaa ja vahvistaa asiakassuhdetta.
  • Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen: Hyvin suunnitellut toimitilat voivat edistää työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia.
  • Työnantajamielikuva: Viihtyisät toimitilat voivat houkutella uusia osaajia yritykseen ja parantaa työnantajamielikuvaa.
  • Toimivuus ja asiakastyytyväisyys: Toimitilojen suunnittelussa kannattaa panostaa toimivuuteen ja asiakaskokemukseen erityisesti myymälä- ja ravintolatiloissa.
  • Budjettiystävälliset toteutukset: Ainutlaatuisia toimitilaratkaisuja voi löytää myös budjetin puitteissa, kun käytetään luovuutta ja mielikuvitusta.

Olemme toteuttaneet vuosien saatossa kymmenittäin eri tasoisia toimitilamuutoksia. Osassa kohteista asiakkaalla on ollut suunnitelmat valmiina ja osassa kohteissa olemme vastanneet myös suunnittelusta tai osallistuneet siihen etsimällä budjettiystävällisiä ratkaisuja toteutustapoihin.

Meillä on myös vahvaa kokemusta asiakkaan brändiohjeistusten mukaisten tilojen toteutuksesta. Näissä oleellista on, että valitut materiaalit valitaan ja toteutukset hyväksytetään brändiohjeistuksen mukaisesti.

Haluatko kuulla lisää?

Huom! Tiedoston maksimikoko 10MB
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Osaaminen

Muutosten keskellä toimimme nopeasti ja joustavasti. Kokeneet ammattilaisemme ovat valmiita luomaan ainutlaatuisia ratkaisuja. Yhteistyö, joka syventää ymmärrystä ja luo vahvempaa tulosta.