Laskutusohjeet

Käsittelemme ostolaskumme sähköisesti. Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivommekin saavamme laskunne verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Laskutusohjeet

Lataa laskutusohjeet .pdf -tiedostona.

Arvoisa yhteistyökumppanimme

Käsittelemme ostolaskumme sähköisesti. Pyrimme omalta osaltamme edistämäänverkkolaskutuksen yleistymistä ja toivommekin saavamme laskunne verkkolaskuina aina kun se onmahdollista.

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekälähettäjälle, että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujenkäsittely.

Verkkolaskuosoite: 003706513042
Y-tunnus: 0651304–2
Verkkolaskuoperaattori: Maventa
Operaattorin välittäjäntunnus:
003721291126

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskua, pyydämme teitä toissijaisesti lähettämään laskun meille sähköpostitse osoitteeseen:

Sähköpostilaskuosoite
06513042@scan.netvisor.
fi

Jos haluatte lähettää laskunne paperisena, pyydämme lähettämään sen osoitteeseen:

IP-Heikkilä Oy
06513042
PL100
80020 Kollektor Scan

TÄRKEÄÄ:

Laskulla tulee aina näkyä viitteenä IPH:n ilmoittama projektinumero, sekä palvelun tilannut henkilö.Ilman riittäviä viitetietoja lasku ei ole maksukelpoinen.

Rakentamispalveluiden ostoissa sovelletaan käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta (ALV 8 c §) IP-Heikkilä Oy:n y-tunnus: 0651304–2

Mikäli ostolaskuissa sovelletaan käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta, tulee rakentamispalvelujenmyyjän toimittaa tilaajavastuulain mukaiset selvitykset, jotka eivät saa olla 3 kk vanhempia.

Maksuehto sovittava etukäteen, vähintään 21 vrk

Kaikkien laskutusten tulee tapahtua 60 päivän kuluessa työn suorittamisesta sisältäen käytetyt tarvikkeet, sekä muut mahdolliset kustannukset. Yli 60 päivää suorituksen jälkeen tulleita laskuja IP Heikkilä Oy ei hyväksy. Poikkeuksena tästä menettelystä on erikseen sovitut maksuerätaulukonmukaiset työt.

Töihin meille

Arvostamme työntekijöissä monipuolista osaamista ja positiivista asennetta.