Puitesopimukset

Puitesopimukset tarjoavat tehokasta yhteistyötä ja luottamusta, mikä mahdollistaa sujuvan ja jatkuvan työskentelyn erilaisissa projekteissa.

Lisätietoja antaa

Jaakko Stenberg

Operatiivinen johtaja
050 595 9835jaakko.stenberg@ip-heikkila.fi

Puitesopimukset: Tehokasta yhteistyötä ja luottamusta.

Puitesopimuksella tai järjestelyllä luodaan yleiset ehdot ja pelisäännöt yhteistyölle, mikä helpottaa toimintaa ja vähentää resurssien käyttöä kilpailutuksessa ja tarjouslaskennassa. Tämä menettely mahdollistaa keskittymisen olennaiseen ja tehostaa työn suorittamista, mikä lisää työn tehokkuutta ja asiakastyytyväisyyttä.

Erityisesti suosittelemme puitesopimusta tilanteissa, joissa työmäärä on suuri tai jatkuvaa ja työt tehdään useissa eri kohteissa. Puitesopimus vähentää myös tilaajan jatkuvaa perehdytystarvetta korjattavan kiinteistön perustoimintoihin, kun urakoitsija jo tuntee kiinteistöjen yhteyshenkilöt, tavat ja menettelymallit.

Puitesopimusten avulla työt voidaan toteuttaa esimerkiksi toteumaan perustuen avoimesti. Hankkeille asetetaan kustannusarviot, ja tilaajalla on ajantasainen tieto kustannuksista jatkuvan seurannan ja raportoinnin avulla. Myös tavoitehintojen asettaminen on mahdollista, mikä kannustaa hyviin toteutuksiin.

Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun meidät otetaan mukaan jo tarpeiden kartoituksesta ja hankkeiden suunnittelusta lähtien. Tällä tavoin voimme varmistaa, että työ täyttää tilaajan odotukset ja tarpeet.

Millaisia töitä puitesopimuksella voidaan toteuttaa? Esimerkiksi kohteita, joissa saneeraustöiden tai tilamuutosten tarve on jatkuvaa.

Puitesopimukset sopivat erityisesti seuraaville kohderyhmille: kiinteistömanagerit, kiinteistöpäälliköt, kaupungit, kunnat, isot kiinteistömassat ja toimitilat.

Puitesopimukset tarjoavat tehokasta yhteistyötä ja luottamusta, mikä mahdollistaa sujuvan ja jatkuvan työskentelyn erilaisissa projekteissa.

Haluatko kuulla lisää?

Huom! Tiedoston maksimikoko 10MB
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Palvelut

Valikoimastamme löytyy paljon erillaisia rakennushankkeiden toteutusmuotoja aina pääurakoinnista perusparannuksiin sekä puitesopimuksiin.