Ainut -malli

Ainut -mallissa yhdistyvät monen eri toteutustavan parhaat ominaisuudet ja se muodostaa aidon yhteistyön osapuolten välille. Malli on vastakohta vastakkainasettelulle, johon kiinteähintaiset urakkamuodot usein johtavat.

Lisätietoja antaa

Taavi Heikkilä

Toimitusjohtaja
040 827 2021taavi.heikkila@ip-heikkila.fi

Ainut -mallissa tulemme mukaan hankkeeseen jo suunnitteluvaiheessa tai parhaimmillaan hankesuunnitteluvaiheessa. Mitä aikaisemmin, sitä parempi on lopputulos. "Suunnittelupöydän satanen on työmaan kymppitonni".

Ainut -malli tuo suunnitteluun arvokkaan panoksen. Tarjoamme ajantasaista vaihtoehtotarkastelua kustannusten, aikataulun sekä rakenne- ja materiaalivalintojen osalta, tuomalla urakoitsijan näkemyksiä konkreettisesta toteutuksesta suunnitteluvaiheeseen. Olemme avaramielisiä ja otamme kokonaisuuden haltuun, miettien mikä tie valitaan määränpäähän.

Ainut -malli toimii parhaimmillaan silloin, kun toteutus on jollain tapaa haastava. Haastavuus voi liittyä mihin tahansa toteutuksen osa-alueeseen.

Ainut -mallin tärkeimmät ominaisuudet:

Yhdessä tekeminen

  • Ei vastakkain asettelua vaan kaikki hankkeen osapuolet tekevät yhdistävät osaamisensa aitoon yhteistyöhön
  • Olemme mukana jo suunnitteluvaiheessa, jolloin pystymme välttämään toteutuksen kompastuskivet ennen rakentamisvaihetta
  • Avoimuus ja läpinäkyvyys kaikessa tekemisessämme, myös kustannuksissa

Jatkuva kehittäminen

  • Rakennetaan aitoa, pitkäjänteistä kumppanuutta ja opitaan tuntemaan toisemme sekä toimintaympäristömme ominaispiirteet
  • Kehitämme yhdessä yhteiset prosessit, jonka avulla yhteistyö optimoidaan
  • Ennakoinnin avulla parhaat ratkaisut

Aito kiinnostus

  • Aito kiinnostus asiakkaamme liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Pitkäaikaiset suhteet, joissa luodaan aina win-win tilanne kaikkien osapuolten
  • Ennakoinnin avulla parhaat ratkaisut

Jos haluat kokea tehokasta yhteistyötä, jossa tilaajan tarpeet ovat keskiössä ja hankkeen tavoitteet saavutetaan yhdessä, ota yhteyttä niin kerromme lisää Ainut -mallista. Olemme valmiita auttamaan sinua saavuttamaan menestyksekkään hankkeen, joka täyttää odotuksesi ja ylittää ne.

Haluatko kuulla lisää?

Huom! Tiedoston maksimikoko 10MB
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Palvelut

Valikoimastamme löytyy paljon erillaisia rakennushankkeiden toteutusmuotoja aina pääurakoinnista perusparannuksiin sekä puitesopimuksiin.