Rakennuttajakonsulteille

Optimoidut aikataulut. Paremmat ratkaisut. Sopivimmat materiaalit. Syvempi yhteistyö. Nopea reagointikyky muutoksiin. Kaikki tämä on tehokasta rakentamista.

Jaakko Stenberg

Operatiivinen johtaja
050 595 9835jaakko.stenberg@ip-heikkila.fi

Tehokas yhteistyö ja paremmat tulokset rakennuttajakonsulteille: Tutustu Ainut™-malliin

Onko sinulla kokemuksia tilaajan ja urakoitsijan välisestä vastakkainasettelusta hankkeiden aikana? Tuntuuko, että energiasi menee hukkaan sovittujen urakan sisältöjen ja lisätöiden kiistelyyn? Olisiko hienoa löytää ratkaisuja, jotka säästävät tilaajalle rahaa, parantavat lopputuloksen toimivuutta tai pitävät hankkeen aikataulussa? Jos haluat käyttää aikasi hankkeiden edistämiseen yhdessä meidän kanssamme, tutustu Ainut™-malliin.

Ainut™-malli tarjoaa rakennuttajakonsulteille uudenlaisen lähestymistavan tilaajan ja urakoitsijan väliseen yhteistyöhön. Mallissa korostetaan vahvaa yhteistyötä, avoimuutta ja tavoitteiden jakamista. Sen tavoitteena on luoda hankkeisiin tehokas ja sujuva prosessi, jossa tilaajan tarpeet ja odotukset täyttyvät, ja samalla vältetään vastakkainasettelua ja kiistoja.

Ainut™-mallissa tilaaja ja urakoitsija sitoutuvat yhteiseen päämäärään jo hankkeen alkuvaiheessa. Rakennuttajakonsulttina voit olla merkittävässä roolissa tässä prosessissa, auttamalla tilaajaa määrittelemään hankkeen tavoitteet ja tarpeet selkeästi. Yhdessä voitte kehittää suunnitelmia ja ratkaisuja, jotka vastaavat tilaajan tarpeisiin ja mahdollistavat parhaan lopputuloksen.

Ainut™-mallin hyödyt rakennuttajakonsulteille:

  1. Tehokas yhteistyö: Malli välttää vastakkainasettelua ja keskittyy rakentavaan yhteistyöhön tilaajan ja urakoitsijan välillä. Energiasi voi keskittyä hankkeen edistämiseen, päätöksentekoon ja kokonaisvaltaisen onnistumisen varmistamiseen.
  2. Paremmat tulokset: Ainut™-mallissa tilaajan suunnitelmat ja tarpeet yhdistyvät urakoitsijan ammattitaitoon ja kokemukseen. Rakennuttajakonsulttina voit olla tärkeässä roolissa hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa, ja yhdessä voitte löytää parhaat ratkaisut, jotka täyttävät tilaajan tarpeet ja odotukset.
  3. Kustannusten hallinta: Ainut™-mallissa korostetaan kustannustehokkuutta ja tavoitellaan ratkaisuja, jotka säästävät tilaajalle rahaa. Rakennuttajakonsulttina voit auttaa tilaajaa löytämään taloudellisesti järkeviä ratkaisuja ja välttämään tarpeetonta lisätyötä.
  4. Aikataulun hallinta: Yhteistyö Ainut™-mallin puitteissa auttaa pitämään hankkeen aikataulun hallinnassa. Varhainen ongelmien tunnistaminen ja tehokas tiedonvaihto tilaajan ja urakoitsijan välillä vähentävät viivästyksiä ja mahdollistavat sujuvan etenemisen.
  5. Selkeä kommunikaatio: Ainut™-mallissa panostetaan avoimeen ja selkeään viestintään. Rakennuttajakonsulttina voit toimia tilaajan ja urakoitsijan välisenä tiedonvälittäjänä, varmistaen, että kaikki osapuolet ovat ajan tasalla hankkeen etenemisestä, mahdollisista muutoksista ja päätöksistä.
  6. Ainut™-malli tarjoaa rakennuttajakonsulteille mahdollisuuden osallistua tehokkaaseen yhteistyöhön tilaajan ja urakoitsijan välillä. Yhdessä voitte saavuttaa parempia tuloksia, säästää kustannuksia ja varmistaa tilaajan tyytyväisyyden.

Jos haluat olla osa tätä innovatiivista yhteistyömallia ja auttaa tilaajaa saavuttamaan menestyksekkään hankkeen, tutustu tarkemmin Ainut™-malliin. Olemme valmiita tukemaan sinua ja tarjoamaan sinulle tarvittavat työkalut ja resurssit, jotta voit olla avainasemassa hankkeen onnistumisessa.

Haluatko kuulla lisää?

Huom! Tiedoston maksimikoko 10MB
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ratkaisut

Olemme kumppanisi hankkeiden kaikissa vaiheissa. Tarjoamme teknistä asiantuntemusta ja projektinhallintaa, joka varmistaa sujuvan toteutuksen.