Ainutlaatuista rakentamista.

Yhdessä tekeminen. Avoimuus. Jatkuva kehittäminen. Aito kiinnostus. Kaikki tämä on ainutlaatuista rakentamista, josta meidät IP Heikkilällä tunnetaan.

Tarina

IP-Heikkilän tarina alkoi vuonna 1987, kun rakennusinsinööriksi valmistunut Jouni Heikkilä päätti perustaa opiskelukaverinsa kanssa rakennuskonsulttitoimiston. Heikkilän sanojen mukaan “voimat pakottivat ranteissa” ja intohimosta projektijohtamiseen päätettiin perustaa oma yritys. Ensimmäinen projekti oli jo heti tiedossa, tamperelaisen yksityissairaalan saneeraus. Muutenkin töitä oli paljon ja kehitys tapahtui nopeaa.

Lue tarinamme

Vastuullisuus

Kaikki muuttuu, myös rakennusalalla. Enää ei riitä, että kilpaillaan pelkällä hinnalla. Ratkaisujen tulee olla yhteiskuntaa hyödyntäviä sekä ottaa huomioon yksilön ja maailman kehityksen kannalta olennaiset näkökohdat. Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin kaikessa toiminnassamme.

Lue lisää vastuullisuudesta

Miten toteutamme visiotamme?

Kestävyys

Kaikki muuttuu, myös rakennusalalla. Enää ei riitä, että kilpaillaan pelkällä hinnalla. Ratkaisujen tulee olla yhteiskuntaa hyödyntäviä sekä ottaa huomioon yksilön ja lorem kehityksen kannalta ipsum asiat. Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin kaikessa toiminnassamme.

Teknologia

Parhaat tulokset syntyvät, kun yhdistetään uusin teknologia avoimeen ja läpinäkyvään toimintamalliin. Teknologian avulla pystymme tehostamaan toimintaamme sekä luomaan parempia prosesseja, joissa asiakkaat ja kumppanit voivat olla reaaliaikaisesti Olemme innoissamme oman alamme kehityksestä ja kaikesta mitä teknologia ja innovatiiviset toimintamallit voivat mahdollistaa.

Asiakkaat

Tarinamme alkoi jo yli 30 vuotta sitten vuonna 1987. Vaikka moni asia on muuttunut vuosien saatossa, niin moni perusperiaate on säilynyt ennallaan ja ohjaa toimintaamme päivittäin. Asiakastyytyväisyys, asiakaslähtöisyys ja syvä yhteistyö on syy sille, miksi olemme

Töihin meille

Arvostamme työntekijöissä monipuolista osaamista ja positiivista asennetta.