Ainutlaatuisen työpaikan rakentamista. Yhdessä.

Maaliskuussa 2023 aloitimme yhteistyön SParkling Consultingin kanssa, minkä tavoitteeksi asetimme, että IP Heikkilästä tulee ainutlaatuinen työpaikka. SParkling Consulting tarjoaa PK-sektroin yrityksille osa-aikaista henkilöstöhallinnon osaamistaan ja palveluaan HR Business Partnerin roolissa.

HR Partner

Tunnistimme tarpeen saada apuja henkilöstöhallintoon liittyvässä kehitystyössä ja otimme Saaraan yhteyttä. Meillä ei ole tässä vaiheessa tarjota täyttä työllisyyttä täyisipäiväiselle HR:lle joten Saaran ja SParklingin palvelu on ollut meille toimiva ratkaisu” - Toimitusjohtaja Taavi Heikkilä kertoo.

Vaikka IP Heikkilällä on henkilöstön kanssa asiat hyvällä tolalla, jatkuva kehittyminen ja kehittäminen ovat välttämättömyys kilpailussa alansa parhaista tekijöistä. Työnantajamielikuvan rakentamisella halutaan erottua työnantajana, edistää henkilöstön hyvinvointia sekä luoda lisäarvoa olemassa olevalle henkilöstölle.

“On ollut kunnia saada olla mukana yrityksen arvojen ja brändin kirkastamisessa ja jalkauttamisessa koko organisaatioon. Työnantajabrändin rakentamisen keskiössä on ollut luoda yhteiset, yrityksen arvojen mukaiset pelisäännöt.” - Saara kertoo.

HR Business Partner

HR business partnerina Saara tarjoaa omaa ammattitaitoaan ja työpanostaan yritykselle sen tarpeiden mukaisesti.  Business partnerin rooli on olla vahvistava voima, joka ei ainoastaan jaa vastuita ja riskejä, vaan myös tuo mukanaan tuoreita näkökulmia ja mahdollisuuksia. Yhteistyössä partneri toimii rakentavana voimana, joka auttaa liiketoimintaa kasvamaan ja menestymään. Saara kuvailee HR Partnerin roolia yrityksessä.

Ensimmäinen isompi projekti oli luoda yritykselle päivitetty yleisperehdytysmateriaali, jotta jokainen uusi työntekijä saa saman ja tasalaatuisen tietopaketin siitä, mitä häneltä odotetaan, mitkä ovat yrityksen toimintatavat sekä tietenkin kattavasti tietoa turvallisuudesta, vastuullisuudesta ja esimerkiksi henkilöstöeduista. Yleisperehdytysmateriaali toimii hyvänä alustana myös tulevalle henkilöstökäsikirjalle.

Vastaanotto kehittämistyölle on ollut kautta organisaation erittäin positiivista. Henkilöstö pitää siitä, että viedään yhteisiä pelisääntöjä eteenpäin ja rakennetaan ainutlaatuista yrityksen arvojen mukaista työpaikkaa työpaikkaa. Yhdessä.

Haluatko kuulla lisää?

Huom! Tiedoston maksimikoko 10MB
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.