Avoin työpaikka

Avoin hakemus - Oulu

Jalkautamme ainutlaatuisuuden kaikkeen tekemiseemme niin työnantajana, palveluntarjoajana kuin työntekijänä. Meille tärkeää on olla ammattitaitoinen ja täsmällinen.

Työsuhteen tyyppi

Hakuaika päättyy

Työt alkaa

Palkkaus

Työsuhteen tyyppi

Lisätietoja antaa

IP Heikkilä haluaa rakentaa pitkäaikaisia työsuhteita ja tarjota työntekijöilleen ainutlaatuisen työympäristön kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä missä onnistutaan yhdessä ja hyvin.

Osaaminen

Rakenusprojekteissamme toimit osana työmaan muuta henkilöstöä työnjohtajan alaisuudessa. Rakennusmiehenä odotamme sinun olevan kokenut ammattilainen tai vielä ammattitaitoasi kartuttava vasta-alkaja, odotamme tinkimätöntä asennetta laadun, ammattitaidon ja täsmällisyyden vaalimiseen.

Toimintatapoihisi kuuluvat lisäksi tinkimätön suhtautuminen työturvallisuuteen. Olet vastuullinen toimija joka omalla esimerkillään auttaa muuta työryhmää onnistumaan omassa tehtävässään.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakennusteollisuuden vaativiin projekteihin. Meillä on nykyaikaiset toimitilat, hyvät työkalut käytössäsi sekä huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista laajan työterveyshuollon, liikuntaetuuksien ja vapaa-ajan matkustusetujen muodossa.

Meillä on aloittanut toimintansa myös oma virkistysjaosto, joka pitää huolen siitä, että työporukkamme ei unohda pitää hauskaa. Tuotannon työntekijöiden työsuhteissa noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Me maksamme laadukkaasta työstä mielellämme yli työehtosopimuksen vaatimusten mukaista palkkaa, mutta edellytämme sinulta tinkimätöntä asennetta laadukkaan lopputuloksen syntymiseksi.

Töihin meille

Arvostamme työntekijöissä monipuolista osaamista ja positiivista asennetta.