IP Heikkilä rakentaa uuden S-marketin Pelloon

Pellon uuden S-marketin rakennustyöt ovat alkamaisillaan. IP Heikkilän ja Arinan yhteistyö jatkuu ensimmäisen yhteisen uudiskohteen merkeissä Pellossa. Uusi liikerakennus on vaikuttava lisä yrityksen toimitilarakentamisen referensseihin.

IP Heikkilä on ottanut vastaan merkittävän projektin uuden S-marketin rakentamisesta Pelloon. Tämä uusi liikerakennus, joka kohoaa aivan nykyisen väliaikaisen kauppakeskuksen vieressä sijaitsevalle tontille, merkitsee rakennustyömaan vilskettä Pellon keskustaan. Rakennustyöt ovat jo vauhdilla alkamassa ja IP Heikkilän osuuden on määrä valmistua vuoden 2024 loppuun mennessä. Pellossa tullaan näillä näkymin pääsemään uuteen kauppaan ostoksille helmikuussa 2025.

Yhteistyö Arinan kanssa

Tilaajana toimii Arina, joka on valinnut IP Heikkilän toteuttamaan projektin, jossa rakennetaan noin 1700 neliömetriä uutta kauppatilaa. IP Heikkilällä on vankka kokemus kauppakeskusten ja liiketilojen muutosrakentamisesta, jo usean vuoden ajalta. Tämä projekti on ensimmäinen kerta, kun IP Heikkilä toteuttaa Arinalle uudiskohteen. Yhteistyö Arinan kanssa ei ole uutta, sillä aiemmin IP Heikkilä on suorittanut korjausrakentamistöitä esimerkiksi Limingan S-marketissa ja Oulussa sijaitsevassa kauppakeskus Valkeaassa, jossa he ovat luoneet tilat Grill it! -ravintolalle. Liiketoimintajohtaja Mika Kelovuon mukaan on kunnia päästä laajentamaan yhteistyötä Arinan kanssa nyt myös uudisrakentamisen saralla.

Projektiorganisaation rakentamista

Vastuussa projektin johtamisesta on Jouko Ojala, kokenut rakennusalan ammattilainen, jonka monipuolinen työkokemus työnjohtotehtävistä on kertynyt vuosien varrella. Ojala, joka valmistui rakennusmestariksi vuonna 2013 Oulun ammattikorkeakoulusta, tuo projektiin paitsi asiantuntemusta myös sitoutumista ja kokemusta. Projektinjohto tapahtuu IP Heikkilän Kemin toimipisteeltä, mistä käsin Lapin aluejohtaja Teemu Pussila parhaillaan kilpailuttaa aliurakoitsijoita eri työvaiheisiin ja rakentaa projektiorganisaatiota.

Pellon uuden S-Marketin rakentaminen on merkittävä lisä IP Heikkilän jo vaikuttavaan portfolioon, ja se tuo mukanaan paitsi uusia mahdollisuuksia paikallisille asukkaille myös vahvistaa IP Heikkilän asemaa rakennusalalla. Projektin edetessä odotamme innolla sen valmistumista ja sitä, kuinka se tulee elävöittämään Pelloa ja sen ympäristöä.

Haluatko kuulla lisää?

Huom! Tiedoston maksimikoko 10MB
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.