Laadukasta työtä tehdään laadukkaissa työvaatteissa

IP Heikkilän ja Oululaislähtöisen mutta jo valtakunnalliseksi laajentuneen Temrexin yhteistyö on aloitettu jo vuonna 2016.

Laadukasta työtä tehdään laadukkaissa työvaatteissa

Työvaatteilla on merkittävä rooli rakennusalalla, sillä ne eivät ainoastaan tarjoa fyysistä suojaa vaarallisissa työympäristöissä, vaan ne myös edistävät työturvallisuutta ja työntekijöiden hyvinvointia. Laadukkaat ja asianmukaiset työvaatteet parantavat työergonomiaa ja vähentävät työtapaturmia. Lisäksi ne tuovat esiin yhtenäisyyttä ja ammattimaisuutta työympäristössä sekä antavat positiivisen ensivaikutelman yrityksestä ulkopuolisille. Työvaatteet ovat myös osa yrityksen brändiä ja viestivät ammattitaidosta sekä luotettavuudesta asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Temrex työvaatteiden luottotoimittajana

IP Heikkilän ja Oululaislähtöisen mutta jo valtakunnalliseksi laajentuneen Temrexin yhteistyö on alkanut jo vuonna 2016.

Ennen Temrex-yhteistyötä työvaatteiden ja suojavarusteiden ostaminen keskittyi usiesiin eri myymälöihin. Tämä aiheutti sen, että mallistot vaihtelivat ja yhdenmukainen linja työvaatetuksessa jäi uupumaan. Myöskään yhtenäisiä yritysilmeen mukaisia painatuksia ei saatu työvaatteisiin hankittua samalla myymäläkäynnillä.  Näiden haasteiden selättämiseksi yritys joutui tilaamaan isompia eriä kerrallaan, mikä taas sitoi pääomia ja aiheutti logistisesti haasteita.

Temrex vastasi tähän huutoon ja tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisen palvelun työvaatteissa. Työntekijä voi noutaa itse sopivat vaatteet ja kengät myymälästä ja saa samalla yrityksen ennalta suunnitellun ilmeen mukaiset painatukset työvaatteisiin.

Temrexin asiakkuusjohtaja Perttu Matinolli uskoo pitkään jatkuneen yhteistyön salaisuutena olevan heidän toimitusvarmuuden sekä luotettavuuden. Henkilökemioiden merkitystä yhteistyössä ei myöskään Matinollin mukaan sovi väheksyä. "Heikkilä porukan kanssa on ollut aina mukavaa tehdä yhteistyötä. He arvostavat tuotteidemme laadukkuutta sekä toimitusvarmuuttamme."

Temrex toimittaa työvaatteet viimeistään 1-3 arkipäivän kuluessa, mikäli sopivaa vaihtoehtoa ei löydy heti myymälästä mukaan. Mikäli vaatteita on saatavilla myymälässä, yrityksen kokemuksen mukaan työntekijä on vaatetettuna, asianmukaisissa suojavarusteissa ja huomiovaatteissa sekä turvakengät jalassaan alle tunnissa ja vaatteisiin on painettuna IP Heikkilän-logot.

Temrex tukee IP Heikkilän tavoitetta digitalisaatiossa

IP Heikkilällä on käytössään Temrexin verkkokauppa. Verkkokaupan käyttöönotto työvaatteiden tilauksessa ja kokonaisuuden hallinnassa on IP Heikkilälle yksi askel kohti tavoitettaan olla rakennusalan digitaalisin toimija.

Verkkokauppaan on valikoitu yrityksen tarpeisiin vastaava räätälöity mallisto työvaatteita ja suojavarusteita. Verkkokaupasta nähdään myös esimerkiksi myymälöiden varstosaldot sekä voidaan hallita kokonaisuutta esimerkiksi työvaatteiden menekin ja hävikin näkökulmasta.

Vuosittain pidettävässä yhteistyöpalaverissa valitaan ne työvaatteet mitä yritys haluaa henkilöstönsä käyttävän. "IP Heikkilällä arvostetaan työvaatteissa laadukkuutta, joustavuutta ja vaatteiden istuvuutta. Heidän mallistoihinsa on vuosien aikana kuulunut työvaatemerkkien parhaimmistoa, esimerkiksi Helly Hansen, Fristads sekä Tuuma." - Matinolli kertoo.

Yhteistyö ei ole rajoittunut ainoastaan työvaatteiden toimitukseen. Digitalisaatio on tuotu mukaan myös henkilöstölahjoihin. Temrex on tarjonnut IP Heikkilän käyttöön joululahjaverkkokaupan, josta henkilökunta on saanut tilata itselleen mieluisimman joululahjan valikoiduista tuotteista.

Haluatko kuulla lisää?

Huom! Tiedoston maksimikoko 10MB
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.