Uleåborg 1881 ja muita ainutlaatuisia ravintolaprojekteja

Meidän osaamisemme näkyy Oululaisravintoloissa esimerkiksi Cafe Rooster sekä Valkean kauppakeskuksessa oleva Grill It!. Tällä hetkellä käynnissä oleva korjausrakentamisen kohde on kuuluisassa Uleåborg 1881 ravintolassa. Antti Erkkilä toimii IP Heikkilällä projektin työnjohtajana. Hänellä on pitkä kokemus ravintolamaailmasta, ensin järjestyksenvalvojana ja myöhemmin ravintoloiden korjausrakentamisen parista.

Antti Erkkilä

Vastaava työnjohtaja
040 626 6966antti.erkkila@ip-heikkila.fi

IP Heikkilän työnjohtaja Antti Erkkilä on erikoistunut ravintolarakentamiseen, joka on yksi vaativimmista erikoisrakentamisen osa-alueista. Rakentamisen lisäksi Antille ravintolat ovat tulleet työympäristönä tutuiksi järjestyksenvalvojana. "Ovella työskennellessä ravintoloitsijat tulivat tutuiksi. Rakennusalalle siirryttäessä oli luonnollista jatkaa yhteystyötä heidän kanssaan myös tällä saralla".

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ja monipuolinen projektien kirjo ovat tehneet Antista rakentamisen ammattilaisen. Ravintolarakentamisen kohteet ovat vaihdelleet laajasti ja kattaneet kaiken cocktailbaareista fine dining -ravintoloihin. Muun muassa Otto K, Uleåborg 1881, Lumo, Oskarin Kellari ja Bar One löytyvät Erkkilän referensseistä.

Antille erityisen mieleenpainuvia projekteja ovat olleet vaativat täysremontit, kuten Otto K, jossa koko ravintolan sisustus ja kalusteet uusittiin lattiasta kattoon. ”Otto K purettiin sisäpuolelta käytännössä kokonaan ja rakennettiin uudelleen – oli hienoa nähdä lopputulos, jossa moderni ja perinteinen kohtaavat”, Antti kuvailee.

Tällä hetkellä, Erkkilä toimii työnjohtajana historiallisen Uleåborg 1881 -ravintolan kunnostuksessa. Museokohteena Uleåborgin remontti vaati erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta, jotta historiallinen arvo säilyy.

Erkkilän työryhmä on keskittynyt muun muassa ilmastoinnin ja sähköjen parannustöihin, julkisivun kunnostukseen sekä pieniin sisätilamuutoksiin. ”Museokohteessa kaikki täytyy tehdä erityisen tarkasti, mutta samalla pitää huolehtia, että ravintola palvelee nykyaikaisia asiakasterpeita”, Antti kertoo.

Antin mukaan onnistuneen ravintolarakentamisen avain on kokonaisuuden toimivuus ja asiakkaan tyytyväisyys. "Ravintolan täytyy vastata asiakkaan visioita ja samalla toimia käytännöllisesti päivittäisessä käytössä," Antti toteaa. Tärkeänä pidetään myös joustavuutta projektien aikatauluissa – joissain tapauksissa pienempiä korjauksia voidaan tehdä ravintolan ollessa avoinna, mutta suuremmat työt vaativat yleensä sulkemisen.

Antin ja IP Heikkilän panos ravintolarakentamisessa on nostanut lukuisia kohteita Oulun alueella ja muualla Suomessa palvelemaan entistä paremmin asiakkaitaan. Laadukas työnjälki ja asiakkaan tarpeisiin vastaaminen ovat Antin johtaman työn kulmakiviä, ja näillä periaatteilla hän aikoo jatkaa työtään myös tulevissa projekteissa.‍

Haluatko kuulla lisää?

Huom! Tiedoston maksimikoko 10MB
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.