Avoin työpaikka

Maalari

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Hakuaika päättyy

31.3.2024

Työt alkaa

Sopimuksen mukaan keväällä 2024

Palkkaus

Tuntipalkka, rakennusalan työehtosopimus

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Lisätietoja antaa

Mika Kelovuo

Liiketoimintajohtaja
040 750 6811mika.kelovuo@ip-heikkila.fi


IP Heikkilä on vuonna 1987 perustettu rakennusliike, jonka pitkät juuret ovat kantaneet yrityksen kasvua ainutlaatuiseksi työnantajaksi jo kymmenille työntekijöillemme. IP Heikkilä haluaa rakentaa pitkäaikaisia työsuhteita ja tarjota työntekijöilleen ainutlaatuisen työympäristön kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä missä onnistutaan yhdessä ja voidaan hyvin.


IP Heikkilän arvoja ovat joustavuus, avoimuus ja yhdessä tekeminen. Näiden arvojen mukaan työskenteleminen tekee IP Heikkilästä ainutlaatuisen työpaikan, missä viihdytään ja tehdään laadukasta työtä.


Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia toimimaan uudis- ja korjausrakentamisen monipuolisissa projekteissamme. Palkkaamme kesäkaudelle 2024 kaksi maalaria. Työ sopii hyvin esimerkiksi pintakäsittelyn opiskelijoille tai jo kokeneemmille pintakäsittelijöille ja maalausmestareille. Vaihtelevissa projekteissa monipuolinen osaaminen rakennusalan eri tehtävistä katsotaan eduksi henkilövalintoja tehtäessä. Olisi hienoa, jos henkilö hallitsisi maalaamisen lisäksi esimerkiksi pintakäsittelyn, laatoituksen ja pinnoituksen.

Arvostamme työntekijöissämme oma-aloitteista ongelmanratkaisukykyä sekä projektejensa kokonaiskuvan hahmottamista. Tukenasi on aina ammatitaitoinen työnjohtaja, joka kannustaa työryhmäänsä itsenäiseen työskentelyyn heille osoitetun projektin kanssa. Työtä tehdään itsenäisesti tai yhdessä työparin kanssa.

Osaamisen lisäksi arvostamme motivoitunutta asennetta, työturvallisuuden tinkimätöntä noudattamista ja aitoa kiinnostusta kehittää ja kehittyä. Reipas työote, kokonaisuuksien hahmottaminen ja vastuu oman työn jäljestä ovat edellytyksiä työssä menestymiselle.

Noudatamme kaikissa työsuhteissamme rakennusalan työehtosopimusta, jonka mukaan myös tehtävän palkkaus määräytyy. Henkilökohtainen palkanosa on sovittavissa osaamisesi ja työkokemuksesi mukaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten älä aikaile hakemuksesi kanssa.

Kirjoita itsesätis ja motivaatiostasi meille pienimuotoinen hakemus oheisen linkin kautta.Töihin meille

Arvostamme työntekijöissä monipuolista osaamista ja positiivista asennetta.