Avoin työpaikka

Kesämestari, Oulu ja Kemi

Hae paikkaa
Oulu, Kemi

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Hakuaika päättyy

31.3.2024

Työt alkaa

Sopimuksen mukaan keväällä 2024

Palkkaus

Kuukausipalkka

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Lisätietoja antaa

Mika Kelovuo

Liiketoimintajohtaja
040 750 6811mika.kelovuo@ip-heikkila.fi

Kaikki onnistuu yhdessä.

Jalkautamme ainutlaatuisuuden kaikkeen tekemiseemme niin työnantajana, työntekijänä kuin palvelun tarjoajanakin. Arvojemme mukaan työnantajana olemme innostava, joustava ja avoin. Olisitko sinä osa ainutlaatuista joukkoamme?

Oletko rakennusmestari- tai insinööriopiskelija ja etsit kesäksi työpaikkaa? Meillä on sinulle nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä soveltamaan osaamistasi käytäntöön rakennusalan aitiopaikalle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haalariharjoitteluun tai avustaviin työnjohtotehtäviin. Saat kesätyöstäsi hyväksiluettua työharjoittelujaksosi. Tällä hetkellä pääpaino kesän 2024 muodostuu korjausrakentamisen työkohteista, mutta toivomme sinut olevan kiinnostunut myös uudisrakentamisen työmaista.

Osaaminen

Aiempi kokemus rakennusalalta on eduksi työllistymisessä. Osaamisen lisäksi arvostamme motivoitunutta asennetta, työturvallisuuden tinkimätöntä noudattamista ja aitoa kiinnostusta kehittää ja kehittyä.

Haluamme kannustaa myös uusia tekijöitä. Kaikki olemme olleet joskus ensimmäistä päivää työmaalla. Älä siis epäröi lähestyä hakemuksella, vaikka et vielä olisi ehtinyt hankkia kokemusta rakennustyömaalta.

Vastuut

Luotamme tekijöihimme ja annamme mielellämme vastuuta kykyjesi mukaan. Toimit vastaavan työnjohtajan tukemana saaden häneltä ohjausta ja opastusta työtehtäviisi. Työmme ovat monipuolisia ja sisältävät sekä käytännön työtä että työnjohdollisia tehtäviä. Kesämestareilla ei ole suoranaista esimiesvastuuta, mutta pääset kokeneemman työnjohdon mukana tutustumaan esimiestyöhön.


Hae paikkaa
Oulu, Kemi

Töihin meille

Arvostamme työntekijöissä monipuolista osaamista ja positiivista asennetta.