Avoin työpaikka

Rakennusammattilainen

Hae paikkaa
Oulu, Kemi

Työsuhteen tyyppi

Toistaiseksi voimassa oleva

Hakuaika päättyy

31.3.2024

Työt alkaa

Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Tuntipalkka, rakennusalan työehtosopimus

Työsuhteen tyyppi

Toistaiseksi voimassa oleva

Lisätietoja antaa

Mika Kelovuo

Liiketoimintajohtaja
040 750 6811mika.kelovuo@ip-heikkila.fi

IP Heikkilä on vuonna 1987 perustettu rakennusliike, jonka pitkät juuret ovat kantaneet yrityksen kasvua ainutlaatuiseksi työnantajaksi jo kymmenille työntekijöillemme. IP Heikkilä haluaa rakentaa pitkäaikaisia työsuhteita ja tarjota työntekijöilleen ainutlaatuisen työympäristön kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä missä onnistutaan yhdessä ja voidaan hyvin. IP Heikkilän arvoja ovat joustavuus, avoimuus ja yhdessä tekeminen. Näiden arvojen mukaan työskenteleminen tekee IP Heikkilästä ainutlaatuisen työpaikan, missä viihdytään ja tehdään laadukasta työtä.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia toimimaan uudis- ja korjausrakentamisen monipuolisissa projekteissamme.

Työsi keskittyy pääsääntöisesti Oulun alueelle ja koostuu suurimmaksi osaksi puitesopimusasiakkaidemme korjausrakentamisen töistä. Vaihtelevissa projekteissa monipuolinen osaaminen rakennusalan eri tehtävistä on ehdoton edellytys työssä menestymiselle. Etsimämme henkilö hallitsee rakentamisen lisäksi esimerkiksi pintakäsittelyn, laatoituksen ja pinnoituksen.

Eduksi katsomme erikoisosaamisen sisäilmakorjauksista ja sen eri muodoista, esimerkiksi kengityksestä ja tiivistyksestä. Arvostamme työntekijöissämme oma-aloitteista ongelmanratkaisukykyä sekä projektejensa kokonaiskuvan hahmottamista. Tukenasi on aina ammatitaitoinen työnjohtaja, joka kannustaa työryhmäänsä itsenäiseen työskentelyyn heille osoitetun projektin kanssa. Työtä tehdään itsenäisesti tai yhdessä työparin kanssa. Aiempi kokemus rakennusalalta on edellytys työllistymisessä. Osaamisen lisäksi arvostamme motivoitunutta asennetta, työturvallisuuden tinkimätöntä noudattamista ja aitoa kiinnostusta kehittää ja kehittyä. Reipas työote, kokonaisuuksien hahmottaminen ja vastuu oman työn jäljestä ovat edellytyksiä työssä menestymiselle.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja olemme valmiita solmimaan sopimuksen heti sopivan henkilön löydyttäessä. Noudatamme toiminnassamme rakennusalan työehtosopimuksen mukausta palkkausta ja henkilökohtainen palkanosasi määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti.

Hae paikkaa
Oulu, Kemi

Töihin meille

Arvostamme työntekijöissä monipuolista osaamista ja positiivista asennetta.