Avoin työpaikka

Työnjohtaja - Oulu

Jalkautamme ainutlaatuisuuden kaikkeen tekemiseemme niin työnantajana kuin työntekijänä. Arvojemme mukaisesti olemme työnantajana avoin, joustava ja innostava. Kaikki onnistuu yhdessä

Työsuhteen tyyppi

Toistaiseksi voimassaoleva

Hakuaika päättyy

31.1.2024

Työt alkaa

Sopimuksen mukaan alkuvuoden 2024 aikana

Palkkaus

Rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaisesti määräytyen työkokemusvuosien mukaan.

Työsuhteen tyyppi

Toistaiseksi voimassaoleva

Lisätietoja antaa

Mika Kelovuo

Liiketoimintajohtaja
040 750 6811mika.kelovuo@ip-heikkila.fi

Olisitko sinä osa ainutlaatuista joukkoamme?

IP Heikkilä on vuonna 1987 perustettu rakennusliike, jonka pitkät juuret ovat kantaneet yrityksen kasvua ainutlaatuiseksi työnantajaksi jo kymmenille työntekijöillemme. IP Heikkilä haluaa rakentaa pitkäaikaisia työsuhteita ja tarjota työntekijöilleen ainutlaatuisen työympäristön kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä missä onnistutaan yhdessä ja voidaan hyvin.

Mitä tarjoamme sinulle,

Toimihenkilöidemme työsuhteissa noudatetaan rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimusta. Me maksamme laadukkaasta työstä mielellämme yli työehtosopimuksen vaatimusten mukaista palkkaa, mutta edellytämme sinulta tinkimätöntä asennetta laadukkaan lopputuloksen syntymiseksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakennusteollisuuden vaativiin projekteihin. Meillä on nykyaikaiset toimitilat, hyvät työkalut käytössäsi sekä huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista laajan työterveyshuollon, liikuntaetuuksien ja vapaa-ajan matkustusetujen sekä laajojen tapaturmavakuutusten muodossa.

Meillä on aloittanut toimintansa myös oma virkistysjaosto, joka pitää huolen että työporukkamme ei unohda pitää hauskaa.

Vastuut

Työnjohtajana toimit rakennusprojektissa vastuullisissa tehtävissä. Työnjohtajana olet vastuussa oman projektisi resursoinnista, aikatauluista, logistiikasta ja työryhmien työtehtävistä. Toimintatapoihisi kuuluu ammattimaisuuden lisäksi tinkimätön suhtautuminen työturvallisuuteen. Olet vastuullinen toimija joka omalla esimerkillään johtaa työryhmänsä ja yhteistyökumppanit onnistumaan yhdessä.

Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana ja pyrimme tekemään valinnan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Mika Kelovuo sähköpostilla mika.kelovuo@ip-heikkila.fi.

Töihin meille

Arvostamme työntekijöissä monipuolista osaamista ja positiivista asennetta.