Avoin työpaikka

Rakennustyöntekijä

Hae paikkaa
Oulu, Kemi

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Hakuaika päättyy

31.3.2024

Työt alkaa

Sopimuksen mukaan keväällä 2024

Palkkaus

Tuntipalkka, Rakennusalan työehtosopimus

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Lisätietoja antaa

Kaikki onnistuu yhdessä.

Jalkautamme ainutlaatuisuuden kaikkeen tekemiseemme niin työnantajana, työntekijänä kuin palvelun tarjoajanakin. Arvojemme mukaan työnantajana olemme innostava, joustava ja avoin. Olisitko sinä osa ainutlaatuista joukkoamme?

Oletko rakennusalan opiskelija tai rakennustyöntekijä ja etsit kesäksi työpaikkaa? Meillä on sinulle nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä soveltamaan osaamistasi käytäntöön. Etsimme kesäkaudelle 2024 kuutta rakennustyöntekijää Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin työkohteisiimme.

Tarjoamme sinulle paikan ainutlaatuisessa, kehittyvässä työyhteisössä. IP Heikkilällä on ammattitaitoinen henkilöstö, uudet työvälineet ja mielenkiintoiset vaihtelevat työkohteet. Olemme erikoistuneet saneeraus- ja korjausrakentamiseen joten ehdottomaksi eduksi katsomme monipuolisen kokemuksen rakentamisen eri työvaiheista.

Osaaminen

Aiempi kokemus rakennusalalta on eduksi työllistymisessä. Osaamisen lisäksi arvostamme motivoitunutta asennetta, työturvallisuuden tinkimätöntä noudattamista ja aitoa kiinnostusta kehittää ja kehittyä. Reipas työote, kokonaisuuksien hahmottaminen ja vastuu oman työn jäljestä ovat edellytyksiä työssä menestymiselle.

Haluamme kannustaa myös uusia tekijöitä. Kaikki olemme olleet joskus ensimmäistä päivää työmaalla. Älä siis epäröi lähestyä hakemuksella, vaikka et vielä olisi ehtinyt hankkia kokemusta rakennustyömaalta.

Vastuut

Luotamme tekijöihimme ja annamme mielellämme vastuuta kykyjesi mukaan. Toimit osana töyryhmää tai työparia osaavan työnjohtajan tiimissä,  saaden häneltä ohjausta ja opastusta työtehtäviisi. Työmme ovat monipuolisia ja sisältävät työvaiheita rakennusmateriaalien hankkimisesta, työnsuorittamisesta aina viimeistelyyn ja työmaan siivoamiseen asti. On siis selvää, että työntekijänämme menestyy oma-aloitteinen tekijä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten älä jahkaile hakemuksesi lähettämisen kanssa. Täytä lyhyt kysely ja lähetä meille hakemus, olisitko sinä ensikesän vahvistus kasvavaan joukkoomme?


Lisätietoja tehtävästä

Mika Kelovuo

Liiketoimintajohtaja

040 750 6811

mika.kelovuo@ip-heikkila.fi


Hae paikkaa
Oulu, Kemi

Töihin meille

Arvostamme työntekijöissä monipuolista osaamista ja positiivista asennetta.